Een pijnvrij leven is toch heel normaal

Hoe jij zonder medicijnen of operaties van je pijn af komt in 6 weken, waardoor jij weer kan sporten, werken en genieten van het leven zonder beperking

Een pijnvrij leven dat is toch heel normaal?!

Road to recovery

Pijn ???

Heb jij pijnklachten waardoor jij beperkt wordt in het doen van je dagelijkse dingen? Kun je niet meer lekker sporten, ben je belemmerd in je werk of in je gezinsleven, kun door de pijn je niet de moeder of partner zijn die je het liefst zou willen?

Maak jij je zorgen dat jouw pijnklachten nooit meer over gaan of nog erger zullen worden?

Heeft een arts of specialist geen oplossing, naast medicatie of een operatie, of heeft deze je verteld dat je er maar mee moet leren leven, maar heb jij zelf het idee dat er toch echt nog wel iets gedaan kan worden?

Wie ben ik?

Ik ben Kristelle Wolbert

Fysiotherapeut, Master Manueel therapeut en Pijn Eliminator

Mijn missie is om te helpen Nederland pijnvrij te maken

Het is mijn doel om jou te helpen pijnvrij te worden en te blijven

Hoe ik van mijn pijnen af ben gekomen

Ja, ik heb zelf ook het nodige gehad!

Ik ben Kristelle Wolbert, 37 jaar, Ik ben Fysiotherapeut, Master Manueel therapeut en Pijn Eliminator. Ik ben mijn opleiding fysiotherapie begonnen in 2001 omdat ik als tiener zelf al zo vaak bij de fysio was geweest voor van alles en nog wat (kniepijn, enkel, hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, migraine….) dat ik ging inzien wat een mooi vak het was. Hoe bijzonder het is als je mensen kunt helpen met pijnklachten aan hun lichaam. In de loop der jaren ben ik zeer geïnteresseerd geraakt in chronische en terugkerende pijnklachten.

Ik heb lang niet kunnen snappen waardoor bepaalde klachten steeds niet over gaan, of een tijdje weg gaan en dan weer terug komen. Uiteindelijk heb ik na jaren studeren, cursussen en opleidingen doen en samenwerken met de pijnpoli, het antwoord gevonden!

Tijdens het volgen van de Triggerpoint Reset Methode heb ik ontdekt hoe ik al mijn pijnklachten kon elimineren. Alle pijnen die ik had (hoofdpijn, nekpijn, bijna dagelijks migraine, schouderpijn, maagpijn, kniepijn, hielspoor, heuppijn, rugpijn (pff had ik nog meer?!?!) zijn tijdens het volgen van deze opleiding verdwenen. Ik heb er hard voor moeten werken, maar het is gelukt.

Er is dus een oplossing voor veel chronische en terugkerende pijnklachten! Naast mijzelf hadden bijna alle cursisten pijnen die weg zijn gegaan. Deze Triggerpoint Reset Methode heeft al duizenden mensen (door tientallen therapeuten) pijnvrij gemaakt.

 Ik kan je eerlijk zeggen dat ik de opleiding vooral deed om zelf pijnvrij te worden, maar het systeem is zo mooi, dat ik dat het jou ook gun om pijnvrij te worden

Weg met de Pijn

“Pijn hebben is zo normaal, het hoort bij het leven, maar waarom is van je pijn afkomen dan niet normaal?”

Wil jij ook binnen 6 weken zonder pijn kunnen genieten van jouw leven?

Speciaal voor jou is er dan Fijn zonder pijn Online

De oplossing naar een pijnvrij leven ligt echt binnen handbereik. Ja tuurlijk moet je er hard voor werken, maar wat is je nu meer waard? Een paar weken hard aan de bak, of de rest van je leven in pijn en beperking leven? Ik heb speciaal voor mensen met pijnklachten een 6 weken traject samengesteld dat ervoor zorgt dat jij leert hoe je pijnvrij kan worden en blijven!

Als pijn komt en gaat, helemaal niet over gaat, of soms na jaren weer terug komt – en meestel niet altijd met een duidelijk ontstaan – dan is dat gek! Ons lijf is zo slim en kundig dat bijna alles hersteld kan worden binnen een bepaalde tijd, meestal is dit 6-12 weken. Als iets nu niet over is binnen deze tijd, of na jaren weer terug komt, dan klopt er iets niet! Eigenlijk zou dit niet moeten gebeuren.

Maar ook pijn die je kunt hebben op basis van artrose, een frozen shoulder, migraine of een hernia hoeft er niet te zijn. Er zijn miljoenen mensen met een hernia of artrose die nergens last van hebben, waarom jij wel?

Laat ik het geheim verklappen. Soms zie je dat ons systeem overbelast is, dat kan door van alles en nog wat zijn. Bij een heel groot gedeelte van de mensen die ik heb geholpen met hun pijn waren dit onbewuste emoties die in de loop der jaren zijn opgeslagen in onze hersenen. Hoe vaak ben jij je bewust van je emoties op een dag? 1 of 2 keer? Vaker?

Hoeveel emoties denk je dat we per dag horen te voelen?

Stel je nou eens voor dat al die niet bewuste emoties opgeslagen worden in een depot – ik noem het voor de duidelijkheid maar een beerput. Uiteindelijk is dat ding vol en moet het geleegd worden. Bij je lichaam vind je dat normaal; je kan niet weken of maanden zonder te poepen. Maar ook je emotie-depot moet geleegd, ontlast, ontladen worden! Nu gebeurt echter vaak dat jouw lijf, jouw systeem, jouw hersenen dit niet willen toestaan, omdat het denkt dat het allemaal te heftig is om deze opgeslagen onbewuste emoties in een keer te moeten voelen.

Dus wat doet het om dit voelen te voorkomen? Het zoekt een afleiding. Dit kan van alles zijn: drank, drugs, gokken, seks, eten, maar ook pijn.

Wat is er handiger dan een oude pijnplek nieuw leven in te blazen als afleiding van de emotie? In jouw blauwdruk zijn beperkingen en aandoeningen zichtbaar, maar deze hoeven geen pijn te doen.

De emotie-afleidingen echter zorgen er voor dat er pijn komt door minder doorbloeding, verkramping e.d. Je krijgt echt opnieuw kleine beschadigingen op de (oude) plek van de pijn. Het is dus niet zo dat de pijn tussen je oren zit, nee, zeker niet, de pijn is echt! Maar er is wel een onderdrukte emotie die de aanleiding is van de pijn. Gelukkig is dit mechanisme te veranderen, en wanneer je dat lukt, gaat de pijn weg!

Om dit te voorkomen gaat je systeem een afleiding zoeken, dit kan van alles zijn drank, drugs, gokken, seks, eten, maar dus ook pijn.

Wat is er handiger dan een oude pijnplek nieuw leven in te blazen als afleiding van de emotie? In je blauwdruk zijn beperkingen en aandoeningen zichtbaar, maar deze hoeven geen pijn te doen. Deze afleiding zorgt er echt voor dat er pijn komt door minder doorbloeding, verkramping ed. Je

krijgt ECHT opnieuw kleine beschadigingen op de plek van de pijn. Het is dus niet zo dat de pijn tussen je oren zit, nee, zeker niet, de pijn is echt! Maar er is wel een onderdrukte emotie die de aanleiding is om de pijn te krijgen. Gelukkig is dit mechanisme te veranderen, wanneer je dat lukt, gaat de pijn weg!

Om jou te helpen pijnvrij te worden, heb ik het Fijn zonder Pijn traject ontwikkeld. Het is een 6 weken traject waarin wij samen stap voor stap de achterliggende oorzaken van jouw pijn onderzoeken en uiteindelijk elimineren wat resulteert in een pijnvrij leven!

“Door het uitbreken van Corona heb ik keihard gewerkt aan een online mogelijkheid  om jou toch de mogelijkheid te geven om het het Fijn zonder Pijn traject aan de slag te gaan. Op het moment van het schrijven heb ik gelukkig wel al weer groen licht gekregen om in mijn praktijk met de 1-op-1 coaching en behandelingen te starten. Toch wil ik je de mogelijkheid blijven geven om alleen het Online traject te volgen.”

Het Fijn zonder Pijn (Online) Traject is:

      NIET

 • Onwetendheid over wat de oorzaak is van jouw pijn
 • Genoegen nemen met ‘ leer er maar mee te leven’
 • Angst dat je nooit meer van jouw pijn af komt
 • Beperking in je dagelijks leven door jouw pijn
 • Afhankelijk zijn van medicatie
 • Twijfelen aan de noodzakelijkheid van een operatie
 • Dragen van braces of bandages
 • Onbevredigende arts- en specialistbezoeken
 • Wantrouwen in het huidige medische systeem

      WEL

 • Zelf grip op jouw gezondheid
 • Kunnen sporten op jouw gewenste niveau
 • De partner kunnen zijn die je zou willen
 • De vader of moeder kunnen zijn die je wil
 • Kunnen werken op jouw volledig potentieel
 • Gewoon doen wat jij zou willen doen
 • Genieten van het leven!
 • Dromen over wat de toekomst je allemaal kan brengen.
 • Individueel programma waarin jij leert om blijvend van jouw pijnklachten af te komen.
 • Gestructureerd leer jij stapsgewijs wat bij jou de onderliggende oorzaken zijn waardoor je lijf niet kan herstellen.
 • Simpele opdrachten die jouw bewustzijn verhogen en je laten zien wat er anders kan en moet in jouw leven.
 • Diepgaand. Sommige onderliggende oorzaken zullen wat meer voor de hand liggen dan andere: we gaan de diepte in om het maximale resultaat te kunnen bereiken.
 • Het Fijn zonder Pijn (online) Traject is doordacht, speciaal, specialistisch en zo samengesteld om jou zo gericht mogelijk te kunnen helpen. In het begeleid (Online) traject en het VIP traject zit ook de mogelijkheid tot extra opdrachten speciaal voor jou.
 • Geen 13 in dozijn oplossing maar speciaal samengesteld voor de persoon achter de pijnklachten.
 • Persoonlijke ontwikkeling met als doel pijnvrij te worden en meer te kunnen genieten van het leven.

Nu als introductie van Fijn Zonder Pijn Online een speciale prijs voor jou!

Je hebt nu de mogelijkheid om Gratis de bewustwordingstraining te doen.

Dit zijn drie opdrachten uit de eerste module van Fijn zonder Pijn Online om kennis te maken met de werkwijze van Fijn zonder Pijn.

·         Dus nu speciaal voor jou de bewustwordingstraining met een waarde van € 60 voor € 0

 

Hoge korting op het Fijn zonder Pijn Online programma als afsluiter van 2020, word nog voor de kerst pijnvrij.

Zes modules, met per module vijf persoonlijke ontwikkelingsopdrachten, waardoor jij in zes weken pijnvrij kunt zijn.

·         Nu voor jou Fijn zonder Pijn Online met een waarde van € 598 voor € 299

 

Deze prijs is alleen tijdelijk beschikbaar voor jou als nieuwsbrief lezer van Fijn zonder Pijn.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.