Bel mij!

Vul hier jouw gegevens in en ik bel je zo snel mogelijk terug!

Fysio & Manueel Therapeut, Triggerpoint Reset Methode Specialist, Pijnchoach & Pijn Eliminator

Ik ben Kristelle Wolbert. Opgeleid als fysiotherapeut en sindsdien met veel liefde en plezier voor mijn patiënten klaargestaan om de best mogelijke behandeling te bieden die voor deze persoon nodig en mogelijk was.

Eigenlijk al tijdens mijn stages merkte ik dat ik meer wilde dan ‘alleen’ fysiotherapie. Daarom ben ik zo snel mogelijk na het afronden van mijn opleiding fysiotherapie (juni 2006) begonnen met de verdiepingsopleiding voor master manuele therapie. In 2009 heb ik deze afgerond en ben super enthousiast en trots als manueel therapeut aan de slag gegaan in de praktijk in Ridderkerk waar ik toen werkte.

Ik wil helpen met de missie van de Triggerpoint Reset Methode om de wereld (of in ieder geval Nederland – om te beginnen) pijn vrij te maken.

Ik kan jou helpen door mijn unieke combinatie van kennis en kunde, opgedaan in de werkzame jaren als fysio- en manueeltherapeut. Ik ben zelf ervaringsdeskundige op gebied van onverklaarbare pijnen, terugkerende pijn, spanningen, stress, en burn-out.

Samen in een jasje met mijn unieke persoonlijkheid, ga ik mij inzetten om jou van je pijnklachten af te helpen.

Ga samen met Kristelle de uitdaging aan om jouw pijn definitief op te lossen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

>